Skip to content
Menu

Loopbaanretraite op Wieringen voor wethouders

Stilstaan en vooruitkijken

Als wethouder heb je een erg druk bestaan: je moet altijd aan staan, bent veel van huis, moet op diverse borden schaken. Voor je het weet pleeg je roofbouw op jezelf, heb je amper tijd meer voor zingeving en ontspanning, laat staan quality time voor thuis. In dit kader hebben wij Cynthia Brandt en Titia Lont als ervaren bestuurderscoaches een driedaagse loopbaanretraite op Wieringen ontwikkeld. Inspiratie opdoen en reflecteren, met een kleine groep collega-bestuurders.

Doel en opbrengst
Het doel van deze loopbaanretraite is, dat je letterlijk uit de hectiek van je alledaagse bestuurlijke bestaan stapt. Je maakt hierdoor ruimte om stil te staan bij je loopbaan, de mooie en minder leuke kanten van het ambt, je zingeving en vitaliteit. Het voormalig eiland Wieringen en de Waddenzee bieden je rust en inspiratie. Daarnaast kun je ervaringen delen met collega-deelnemers.
Opbrengst is persoonlijke groei, zelfreflectie en verdieping, ruimte om te groeien en te genieten. We helpen je de volgende drie vragen te beantwoorden: Waar draait het om voor jou, wat is de uitdaging die je hebt en wat heb je nodig om daar te komen?

Accommodatie en praktische zaken
We verblijven in 4 luxe glamping tenten op Westerland, met uitzicht op het Amstelmeer en op loopafstand van de Waddenzee. Iedere deelnemer heeft een eigen slaapruimte. Douche en toilet worden gedeeld met 1 mede-deelnemer.
Jouw investering voor deze loopbaanretraite bedraagt € 795,- ex. BTW*. Dit is inclusief twee overnachtingen, vervoer op het eiland, twee keer ontbijt, lunch en diner, koffie/thee en andere drankjes. Je reservering is definitief zodra de betaling is voldaan. Mocht je de reservering om onverwachte redenen moeten annuleren, dan vragen we een vergoeding van 50% van het volledige bedrag.

Meer informatie en aanmelden
Titia Lont coaching voor bestuurders, titialont@puurbestuur, 06-23259604

We hopen jou als deelnemer te mogen begroeten!

Cynthia Brandt en Titia Lont


Opzet programma

Donderdag 3 oktober
13.30Ontvangst en kennismaking
Kernkwadranten
Vind je grootste schat op het Lutjestrand
17.30Borrel en diner
20.00Back to your roots
Inspiratie uit muziek
Vrijdag 4 oktober
08.00Ontbijt
09.00Vitaliteit en balans, bij de Waddenzee
Wat is je stip op de horizon
12.30Lunch op een buiten-locatie
13.30Drijfveren en talenten
Verstilling en kwetsbaarheid
17.30Gezamenlijk koken en diner
20.00Vrije tijd, aansluitend sterrenkijken in de ‘starbarn’
Zaterdag 5 oktober
08.00Ontbijt
09.00Intervisie: wat geef je elkaar mee?
De balans opmaken
Concrete acties voor de komende tijd benoemen
12.00Afsluiting met een broodje / lunchpakket

Neem contact met ons op!

Naam(Vereist)